Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Vreugde 2

WinterPosted by Nadja Mon, March 19, 2012 11:43:09

Vreugde:

"Vergeet de kracht van vreugde niet. Vergeet niet dat vreugde onvoorwaardelijk is. Vreugde is niet iets dat voorkomt uit een bepaalde situatie. Vreugde is de volheid van wat ik ben. Als je je aandacht geeft aan de volheid van wat je bent, dan toont de volheid zich in haar aard van oceaan van vreugde.

Vreugde is de motor van de kunst van het creëren, niet het gevolg ervan. We zijn blij om jullie te helpen om de kunst van de incarnatie terug te vinden, de kunst van de schepping. Zie je : het is alsof je een spel speelde zonder de regels te kennen. Nu ontdek je de regels en verwonder je je over de rijkdom hiervan. Alles is mogelijk. Iedere mens, elk scheppend wezen, kan met zijn eigen intentie zijn lichaam, zijn overvloed, zijn rijkdom, zijn relaties creëren. Alles is mogelijk. Wij houden ervan om jullie te begeleiden."

Christ'Al Chaya, februari 2012

Vertrouwen

WinterPosted by Nadja Fri, March 09, 2012 18:07:20

"Alles aanbieden, de blauwe deken van bescherming, de oneindige bescherming van het Zijn, de oneindige bescherming van liefde. En in deze oneindige bescherming, vertrouwen zijn. Begrijp je het? Niet vertrouwen hebben maar deze energie van vertrouwen zijn die de aard van het Zijn is, want dit Zijn is liefde, dit Zijn is vanuit zichzelf vertrouwen.

Vertrouwen is de zekerheid dat de liefde alles is, dat de liefde koning en koningin is en dat ik dit alles ben, dat ik de liefde ben omdat dit alles is. Vertrouwen en je recht houden in deze incarnatie en luisteren naar je eigen kracht. Luisteren naar je eigen kracht vanuit verfijning, de verfijning en de zachtheid van je eigen essentie. De eenheid terugvinden tussen verfijning, zachtheid en kracht. De dapperheid terugvinden om vertrouwen te zijn zonder enige reden om vertrouwen te hebben, maar door het eenvoudige feit dat ik dit wezen van liefde ben dat alles is, en de bron van alles is. "

Maria, februari 2012

Loslaten

WinterPosted by Nadja Fri, March 02, 2012 15:27:43

Loslaten

"Je hebt het begrepen, niet ? Je aandacht brengen naar wat voorbij gaat aan alles. Wanneer je iets bekijkt, wat het ook is, waar je naar kijkt, breng je aandacht naar dat wat voorbij gaat aan wat je ziet en naar wat voorbij gaat in wat je ziet. Wat je ook aanraakt, waar je ook naar luistert, wat je doet of niet doet, breng je aandacht naar wat hierachter ligt. Het achterliggende lijkt onkenbaar, onraakbaar. Je kan het alleen maar zijn, het erkennen als jouw Zijn, en in deze herkenning is de cirkel rond. De eenheid van wat Ik Ben doorheen alles wat ik waarneem en alles wat ik doe.

Daar begint de magie van de incarnatie. Het universum hoort de intentie en beantwoordt deze om de eenvoudige reden dat Ik Ben het universum. Een ander register. In dit register ontstaan er geen problemen. In dit register is er niets onmogelijk . In dit register bestaan er geen beperkingen. Een ander register, de vloeibaarheid van het Zijn, het veld waar alles mogelijk is.

Daarin zit de uitnodiging. De uitnodiging is niet om te proberen om problemen op te lossen, of situaties te veranderen maar om onvoorwaardelijk te kiezen voor het terugvinden van het Zijn dat van nature uit overal aan voorbijgaat. De sleutel is om je aandacht te laten gaan naar wat er voorbij gaat aan alles omdat dit de aard van het Zijn is. Zo laat je los en door los te laten, vallen de maskers weg en hervind je je naaktheid, naakt ten opzichte van je eigen volheid, naakt ten opzichte van je volmaaktheid, naakt ten opzichte van je eigen schoonheid die geen enkele andere vermomming nodig heeft.

Begrijp het goed door jouw aandacht te voeden met je wil om situaties of problemen op te lossen, laat je de illusies ven complexiteit, van problemen, van beperkingen alleen maar groeien. De weg bestaat uit loslaten. Loslaten is de ultieme uitdrukking van liefde. Dat is toewijding, niet? Omwille van de liefde voor de liefde: loslaten."

Christ'Al Chaya, februari 2012