Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

De aarde

Boodschappen van MeestersPosted by Nadja Sat, December 10, 2011 21:23:06

"Bedankt voor jouw intentie om de aarde te eren. De mooiste dienst die je de aarde kan bewijzen is om het licht te incarneren. De mooiste dienst die je kan bewijzen is alleen nog maar naar het licht te kijken. Het is waar, in de derde dimensie, lijkt de aarde doorheen allerlei verschijnselen van disharmonie te gaan. We kunnen niet meer kijken naar de disharmonie. We kunnen hier geen spijt van hebben, we kunnen enkel voelen en realiseren dat elke mens de hele mensheid is en dat elke mens de keuze kan maken om het licht te incarneren.

Biedt het licht aan de aarde aan bij elke stap die je zet. Heb de intentie dat de meeste volledige heling plaats vindt. En weet je wat de hoogste genezing is ? Dat is niet iemand die een kleine of grote wonde geneest, dat is diegene die de aarde haar volmaaktheid terug geeft. De aarde is een planeet van licht. Ze werd vaak de sombere planeet genoemd. Dit is de keuze, de vrije keuze van de mensen geweest, dit heeft de mensheid geholpen om de vrije wil uit te proberen. De aarde zelf blijft een planeet van liefde, een wezen van liefde. De aarde heeft er nu voor gekozen dat het « genoeg is met de illusies ». De aarde keert terug naar huis, naar haar aard van liefde, planeet van liefde.

En de aarde is fantastisch, de mooiste planeet, de planeet die omstandigheden van schepping toelaat, de aarde die zichzelf opoffert opdat elke mens de schepper van volmaaktheid zou zijn. Dat is de intentie van de aarde. Begeleid deze intentie, kijk enkel naar het licht. Wanneer je loopt, biedt dat bij elke stap die je zet volheid van licht aan. Wanneer je rust, laat de aarde dan baden in de oceaan van liefde die je bent. Kijk enkel naar het licht. En begrijp het goed, het worden bestaat niet. We spreken niet over een moeilijk herstel om de blessures goed te genezen. Zelfs als een klein aantal individuen, misschien één percent, misschien één per duizend, misschien zelfs één per miljoen, als deze individuen voldoende intensiteit van liefde zouden hebben, als een klein percentage helemaal zou kiezen om het licht te incarneren, om al hun aandacht aan het licht te geven, om enkel het licht te dienen, om enkel het licht te zien, zelfs op momenten dat alles somber lijkt te zijn, dan zouden alle illusies wegvallen, nu, niet binnen zes maanden maar nu. Leer opnieuw de intensiteit van de liefde kennen. Dat is de uitnodiging."

De vriend, lichtviering oktober 2011