Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Doen

HerfstPosted by Nadja Mon, December 12, 2011 17:04:33

"Het zoeken naar perfectie behoort de mens niet toe.

“Iets doen” is niet de verantwoordelijkheid van een individu. “iets doen” zou vervangen moeten worden door “iets laten doen”. Laat het “doen” los. Jij bent het niet die iets doet. Iets gebeurt door jou heen. Het Al is de acteur van de stilte.

Het spel dat aan de mens gevraagd wordt is vreugde. Laat de vreugde stromen doorheen jouw individuele kanaal. Elke actie is enkel een doorgeven van energie die al bepaald is. De schepper creëert de handelingen niet. De schepper geeft de handeling door. Je moet je niet afvragen of je wat je doet, goed doet. Je moet eerder je aandacht laten gaan naar het gevoel dat je hebt wanneer je iets doet. Maak van elke handeling een fontein van vreugde. Maak van elk moment een offer van vreugde. Maak van je leven een ketting van vreugde en elke handeling geeft de mogelijkheid om een parel aan je ketting toe te voegen.

Maak van je leven een hymne van vreugde."

De vriend