Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Vertrouwen

WinterPosted by Nadja Fri, March 09, 2012 18:07:20

"Alles aanbieden, de blauwe deken van bescherming, de oneindige bescherming van het Zijn, de oneindige bescherming van liefde. En in deze oneindige bescherming, vertrouwen zijn. Begrijp je het? Niet vertrouwen hebben maar deze energie van vertrouwen zijn die de aard van het Zijn is, want dit Zijn is liefde, dit Zijn is vanuit zichzelf vertrouwen.

Vertrouwen is de zekerheid dat de liefde alles is, dat de liefde koning en koningin is en dat ik dit alles ben, dat ik de liefde ben omdat dit alles is. Vertrouwen en je recht houden in deze incarnatie en luisteren naar je eigen kracht. Luisteren naar je eigen kracht vanuit verfijning, de verfijning en de zachtheid van je eigen essentie. De eenheid terugvinden tussen verfijning, zachtheid en kracht. De dapperheid terugvinden om vertrouwen te zijn zonder enige reden om vertrouwen te hebben, maar door het eenvoudige feit dat ik dit wezen van liefde ben dat alles is, en de bron van alles is. "

Maria, februari 2012