Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Vreugde 2

WinterPosted by Nadja Mon, March 19, 2012 11:43:09

Vreugde:

"Vergeet de kracht van vreugde niet. Vergeet niet dat vreugde onvoorwaardelijk is. Vreugde is niet iets dat voorkomt uit een bepaalde situatie. Vreugde is de volheid van wat ik ben. Als je je aandacht geeft aan de volheid van wat je bent, dan toont de volheid zich in haar aard van oceaan van vreugde.

Vreugde is de motor van de kunst van het creëren, niet het gevolg ervan. We zijn blij om jullie te helpen om de kunst van de incarnatie terug te vinden, de kunst van de schepping. Zie je : het is alsof je een spel speelde zonder de regels te kennen. Nu ontdek je de regels en verwonder je je over de rijkdom hiervan. Alles is mogelijk. Iedere mens, elk scheppend wezen, kan met zijn eigen intentie zijn lichaam, zijn overvloed, zijn rijkdom, zijn relaties creëren. Alles is mogelijk. Wij houden ervan om jullie te begeleiden."

Christ'Al Chaya, februari 2012