Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Thuis komen

LentePosted by Nadja Wed, March 28, 2012 10:11:32

"Begrijp de uitnodiging goed; de uitnodiging is om terug naar huis te keren, zo zou je het kunnen zeggen: jouw thuis is wat jij bent, het Zijn dat jij bent, wezen van tederheid, van kracht, van Zijn, schepper. Deze essentie terugvinden vanuit jouw Zijn. Deze essentie voeden en eren door er met al jouw aandacht in een relatie mee aan te gaan. Dit wezen van kracht dat jij bent weet hoe je deze sterke tederheid kan uitdrukken die tegelijk je eigen ritme, je eigen behoeftes volgt. Bevestig het recht op jouw overvloed, op een manier van leven die je ruimte en tijd biedt om je eigen ritme te eren. Het is niet zo dat een bepaalde leefwijze je helpt om terug te vinden wie je bent, maar het is het terugvinden wie je bent die ervoor zorgt dat je een leefwijze kan creƫren die goed is voor jou vanuit de vanzelfsprekendheid dat het universum bereid is om iedereen alles te geven in de volmaaktheid die beantwoordt aan elke behoefte van elke mens.

De uitnodiging is dus om jouw essentie te eren los van welke omstandigheid dan ook, los van welke leefwijze dan ook, los van welk levensritme dan ook. Jouw essentie eren, jouw essentie liefhebben, al je aandacht geven aan jouw essentie, je terug vestigen in het huis, in de thuis die jij bent. En vanuit jouw terugkeer naar huis, zullen alle verschillende wegen van jouw individualisatie hun eigen ritme terugvinden, hun eigen ruimte terugvinden want het Zijn dat jij bent, dit wezen van volheid kent het onmogelijke niet, kent geen begrenzingen, kent enkel de onbegrensdheid dat alles mogelijk is.
De moeder van tederheid is moeder van kracht. De oceaan van stilte is de oceaan van liefde."

Maria, februari 201