Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Kruispunt

LentePosted by Nadja Sat, April 07, 2012 20:33:51

"Van de liefde voor de liefde, incarnatie van de liefde zijn. Wakker zijn; Het Zijn, de eeuwig wakkere, het vuur van de liefde. Voor de liefde, voor de liefde.

Niets verwachten, jouw realiteit creëren naar het beeld en de schoonheid van het Zijn. Sommigen proberen je te doen geloven dat het onvermijdelijk is om je aandacht te geven aan beperkingen. Misschien doen jouw gewaarwordingen je dit ook geloven. Kies ervoor om enkel je aandacht te geven aan de liefde.

Jullie weten het en begrijpen het goed, de mensheid staat op een kruispunt van wegen.

Welke weg kiezen jullie? De weg van de Schepper, van de wakker-maker, van diegenen die weten dat enkel Liefde bestaat, dat aandacht voedt en dat aandacht die volledig gegeven wordt aan de liefde bergen kan verzetten, lichtwerelden en vrede kan scheppen. Of de weg van diegenen die jullie doen geloven in onvermijdelijke verkrampingen en uitgestippelde wegen en ultimatums
Jullie hebben de keuze. De weg van de Liefde is compromisloos. Simpel en vol van licht maar compromisloos. Het is nu de tijd van bewuste keuzes. Je kan de liefde niet dienen terwijl je op iets welbepaalds wacht. Je kan de liefde alleen maar dienen door haar te incarneren. Zo is de weg eenvoudig en licht. Wij spreken over de heilige stem. De keuze is nu. Schep nu de wereld naar het beeld van de liefde. Je weet dat de schepping een weerspiegeling is van jouw aandacht. Geef je aandacht alleen maar aan het licht. De uitnodiging is eeuwig. Op het huidige kruispunt van wegen, is deze uitnodiging levendiger en sterker. Onze aandacht blijft eeuwig bij de Liefde. De liefde doet de bloemen van liefde ontkiemen, en deze bloemzaadjes verlevendigen, verhelderen en verlichten de aarde.

Zaai bloemen van liefde. Door je aandacht te geven aan licht, zaai je bloemen van liefde. Voor jouw land en jouw wereld is het uur nu gekomen. Het uur van het kruispunt van wegen, de juiste keuze maken die bruist van leven. Maak de keuze om de schepper te zijn van jouw werkelijkheid. Schepper van een wereld van liefde en vreugde waarnaar je zo verlangt. Jouw aandacht is scheppend. Herinner je, je aandacht is scheppend. Geef jouw aandacht aan het eeuwige eerbare Zijn, het vuur van de liefde. Geef je aandacht helemaal, blij, onvoorwaardelijk. En daar begeleiden we jullie. Vindt de zin van het Levende Wezen terug: vuur van liefde te zijn.”

De vriend, april 2012