Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Volheid

LentePosted by Nadja Tue, May 08, 2012 18:00:24

"Een uitnodiging tot stilte, en tot loslaten. Een uitnodiging tot de zachtheid van eenvoud. Je omringen met schoonheid en volheid maakt deel uit van het spel van het leven.

Dit spel kan op steeds eenvoudigere niveaus gespeeld worden. Je vindt schoonheid in een vlokje van sneeuw. Orde en helderheid zijn belangrijk. Volheid woont niet in het bezitten van dingen, hoe mooi of duur ze ook zijn, maar in het feit dat je je eigen bewustzijn een echo laat roepen naar zichzelf doorheen de objecten die dit bewustzijn omringen. Orde en helderheid spelen een belangrijke rol. Maak je huis leger, maak je geest leeg en vind het gelaat van de essentie doorheen alles wat je omringt. Wees doelgericht in de organisatie van je tijd. Vul elke minuut met al je aandacht en blijf waakzaam in elk moment. Laat de energie zich bevestigen doorheen de intensiteit van elk moment. Leef het volle in elke vezel van het leven. Leef het volle in elk moment."

De vriend