Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Moraal

LentePosted by Nadja Tue, June 12, 2012 18:24:26

"Wat ook de aard van het verbod is; het simpele feit dat er een verbod zou kunnen zijn, heeft geen enkele zin. Wat ook de aard van moraal is, het simpele feit dat er een moraal zou kunnen zijn, heeft geen enkele zin. Want het hart kent de volheid van het leven te zijn. Het hart heeft geen behoefte aan verboden of aan moraal. Dus in naam van de liefde die er tussen ons is, moet het gemakkelijk zijn, niet? om alle verkeerde verboden, verkeerde moralen, foute overtuigingen te laten vallen. Elke overtuiging is verkeerd want het simpele feit dat er een overtuiging of een concept zou kunnen bestaan dat de vrije stroom van het leven vast zet, is onjuist.

Laat me jou begeleiden. Vind de tederheid terug. Als je een meditatie zou willen, laat dit dan een moment van tederheid zijn waarin je je laat voeden. "

De vriend