Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Straling zijn

LentePosted by Nadja Tue, June 12, 2012 18:08:33

"Je aandacht versterken, de liefde versterken. Schepper zijn van gaven.

Schepper zijn van deze nieuwe energie door haar de volheid van jouw aandacht te geven. We spreken niet noodzakelijk over wat je voelt maar over de volheid van aandacht. Aandacht die gegeven wordt aan de belangrijkste intentie: Eerbied-zijn.

Straling zijn. Nu. De nieuwe energie creƫren door onvoorwaardelijk de intentie van eerbied-te-zijn, te incarneren, een levende Gave zijn, een stroom van simpele vreugde zijn, eenvoudige liefde.

Straling zijn. Wij houden ervan om jullie te begeleiden. Om samen te lopen, om nu, samen deze nieuwe aarde, aarde van delen, van vreugde, van liefde te scheppen. Niets meer voorspellen. Nergens meer op wachten. Straling zijn. Helemaal. Nu.

Dat is de uitnodiging.
Degene die geeft, ontvangt. Het grootste en mooiste wordt nu gegeven."

De vriend, juni 2012


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.