Hridaya

Hridaya

Lichtcentrum voor harmonie, bewustzijn en licht.

Bij Hridaya kan je terecht voor sessies op de Zetel van Ascensioneel Licht en sessies met de Lichtinstrumenten. Een maal per maand is er een groepsbijeenkomst waarin je tot jeZelf kan komen. Er is ook maandelijks een meditatie met een boodschap van een lichtmeester.

In deze blog vind je regelmatig boodschappen van lichtmeesters. Deze boodschappen komen via Anandamath, Frankrijk. Misschien moet je in het begin wennen aan het taalgebruik. De teksten zijn bedoeld om te lezen vanuit het hart.

Meer info vind je op de website: www.hridaya.be.

Stemvork

Winter 2013Posted by Nadja Mon, September 30, 2013 14:17:19

"Simpel geluk zijn. Onvoorwaardelijk kiezen om eenvoudig geluk te dienen en te begrijpen dat dan alles dat gelinkt is aan de aard van geluk, vanzelf komt: vitaliteit, succes, gezondheid, vervulling. Want geluk is de stemvork waarop het leven spelt. Sommigen krimpen hierbij ineen zeggende dat ze wel voor geluk zouden willen kiezen maar... Zij hebben niet begrepen dat geluk onafhankelijk is van de omstandigheden. Een vrije en bewuste keuze, de basis van harmonie.

Vanuit dit begrip, komt loslaten. Vanuit loslaten, ontspringt het openbloeien van alle aspecten van het bestaan. Je profileren via een andere manier van leven, een andere relatie met het leven. De basis is harmonie. En harmonie ontwikkelt zich doorheen overvloed, vervulling, vitaliteit, schoonheid en goedheid."
Sint Germain, 2013


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.